Keresés a bubb.hu oldalakon:
Portfólió fotózás
Marketing

Marketing

BBDOBBDO, advertising, communication, brand, design, web, interactive, marketing, media, strategy, CRM,
DDBHighly ranked, worldwide advertising agency. Includes company information and philosophy, clients and global contact information.
DDB
Egészségügyi marketing szaktanácsadásAz Első Magyar Egészségügyi Marketing Kft. kimondottan az egészségügyre specializálta marketing tevékenységét. Egy szűk szegmensre koncentrálva, magánklinikáknak, gyógycentrumoknak, fogászati centrumoknak, diagnosztikai központoknak dolgozunk. Orvosoknak, természetgyógyászoknak nyújtunk segítséget magánrendelésük, praxisuk beindításához és menedzseléséhez.
orvos marketing, egészségügyi marketing
Eredményes KifogáskezelésEredményes Kifogáskezelés
Gerardus Marketing és Kommunikációs Ügynökség Kft.A Gerardus Kft. információs oldala Göd, Felsőgőd: marketing, kommunikáció, tréning, tanácsadás
audit, piac, kutatás, stratégia, consulting, arculat, film, szövegírás, animáció, zeneszerzé
Gold CommunicationsPR ügynökség, az eredményekhez nem elég az összefüggésekben gondolkodó szemlélet; az ötleteket meg is kell valósítani. Gold Communications, a PR ügynökség.
pr ügynökség, pr-ügynökség
Grey Global GroupGrey Global Group
hatIND Taranis ClientDetect - The script on this page detects the client`s flash comliance and browser capabilites.
hat
Lapterjesztő Kft.Szórólap kézbesítés postaládákba, tervezés és gyártás! A Lapterjeszt? Kft. garanciát vállal Önnek! Keressen minket és kiadványa id?ben odaér!
szórólap terjesztés, szórólapterjesztés, szorolap, szórólapozás, szorolapozas, terjesztés,
Légy Te a legjobb a szakmában! Sales tréningünkön felkészítünk!Egy célirányos sales tréning hozzásegít a céljaid eléréséhez. Válaszd ki a neked tetsző képzést, és tedd meg az első lépést a siker felé vezető úton!
Értékesítési könyvek, értékesítési tréning, sales tréning
LinkmarketingMinőségi linképítés egyedi linkszövegekkel, határidőre, online adminisztrációval, szerződéssel, garanciával az első magyar linképítő cégtől.
Linkmarketing
Manta MarketingManta Marketing - Professzionálisan végrehajtott marketingtevékenység, a megrendel? adja ki a feladatot és hoz döntést. A végrehajtás teljes egészében a mi feladatunk.
internet marketing, marketing menedzsment, nyomdai munkálatok, catering rendezvényszervezés, mark
Market-IQMarketing tanácsadás és optimalizált honlap tervezése Wordpress CMS
Market-IQ
Marketing Commando100% tesztelt, bevált, könnyen megvalósítható marketing tanácsok a piacvezetőtől
Marketing tanácsadás állatorvosoknakKorszerű marketing ismeretek állatorvosoknak praxisuk sikeres működtetéséhez. Segítjük őket mindennapjaikban, így idejük nagy részét az állatok gyógyításának tudják szentelni. Vállaljuk a praxis komplett marketing feladatait, de igény szerint kisebb részfeladatokat is szívesen elvégzünk, legyen szó professzionális weboldal készítésről vagy egy egyszerű prospektus vagy szórólap elkészítéséről.
állatorvosi praxis, állategészségügyi marketing
Marketingkutatás cégek számáraAz online kutatás szakértője 15 éve. Kvantitatív és innovatív kvalitatív online kutatás, tanácsadás. A legnagyobb online kutatás válaszadói panel.
piackutatás, marketingkutatás
Pioneer productionsPioneer productions
Professzionális TelemarketingA Marketphone Kft alapvető értéke a munkatársaiban rejlik, akik a szinte a telemarketing magyarországi megjelenésétől kezdve építik megbízóink körét és emelik a minőségi mutatóinkat kampányról kampányra. Bízza Ön is szakértőkre a telemarketinges feladatokat!
telemarketing, telefonos ügyfélszolgálat, telefonos értékesítés
Propel ConsultingModern management eszközök alkalmazása a csapat irányításában, vezetésében, motiválásában.
marketing, kommunikáció, pr, marketing terv, tanácsadás, sajtókommunikáció
PublicisPublicis
Taktikon ? marketing stratégia és taktikaTartalommarketing-projektmenedzsmenttel, angol és magyar nyelvű marketingtréningekkel, marketing-tanácsadással foglalkozó igényes marketingműhely, Taktikon Kft. ügyvezető tanácsadó Szurop István
tartalommarketing,marketingtréningek,marketing-tanácsadás,Taktikon,Szurop István
Vállalkozó Tanoda -marketing tanácsadásVállalkozó tanfolyamok, ÜZLETI KÉPZÉSEK PÉCSETT, valamint gazdasági-üzleti oktatás cégek számára Pécsett. Kihelyezett vállalati tréningek országosan. Online marketing tanácsadó, SZERVEZETFEJLESZTÉSI TANFOLYAMOK. Üzleti-kisvállala
gazdasági és marketing tanfolyamok Pécsett, felnőttképzés és oktatás Baranya, felnő
A Tanácsadás linkgyűjtő szerkesztője: Sándor

Tanácsadás

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat